Priser fotografering

Följande priser gäller för privatfotografering av porträtt, djur, familj, gravid.

Du får en till två timmars fotografering med mig. Vi väljer ut en plats antingen ute i naturen, det du föredrar. Har även portabel studio för enklare porträtt samt till nyföddfotografering.

När fotograferingen är klar lägger jag in alla bilder i datorn och gör back-up på dem. Jag gör jag en lättare redigering och lägger ut bilderna i ett webbgalleri med kod som jag mailar till dig. Där kan du välja ut de bilder du vill ha utifrån paketet du valt.

När du valt ut, gör jag en finredigering, förstärker känslan i bilden för att sen få dem levererade efter ditt önskemål.

All fotografering kostar 1000 kr, sen väljer du till ett av de tre bildpaketen. I fotograferingen ingår min planering, min utrustning, själva fotograferingstillfället och mitt glada humör. Det ingår även körtid inom 3 mils radie från Skällinge, där efter tillkommer körersättning.

Paket bilder

Paket 1

5 stycken digitala färgbilder fint redigerade. 10 stycken lättredigerade bilder. 3 st. ca A4 förstoring av de fem bilder du valt ut.

1500 kr ink moms.
Totalt med fotograferingen  2500 kr ink. moms.

Paket 2

10 stycken digitala färgbilder fint redigerade. 20 st lättredigerade bilder. 5 st. ca A4 förstoring av de 10 bilder du valt.

2100 kr ink moms.
Totalt med fotograferingen 3100 kr ink. moms.

Superpaketet

20 st välredigerade bilder övriga lättredigerade ca 50 st. 5 st ca A4 förstoringar och en fotobok med de 20 st bilder du valt.

3900 kr ink moms.
Totalt med fotografering 4900 kr ink. moms.

Minipaketet

3 st digitala bilder fint redigerade. En A4 förstoring av de tre du valt.

495 kr ink. moms.
Totalt med fotograferingen 1495 kr ink. moms.
Extra digitala bilder 200 kr/st.

Bra att veta

I och med den nya lagen, Dataskyddsordningen blir du tvungen att skriva på ett papper där du godkänner att jag förvarar bilderna på min dator och två backupper i minst 5 år samt att jag har rätt att använda de bilder du väljer i min marknadsföring/utställning. Jag måste göra backup om det skulle hända något med bilderna så det är för din skull. Gällande bilder i marknadsföringen är för min skull så jag kan glädja och inspirera andra att ha mig som fotograf.

Jag innehar F-skatt, vilket innebär att jag betalar skatt, moms och sociala avgifter, vilket ingår i priset. Efter fototillfället mailas faktura på valt paket.