Priser fotografering

Följande priser gäller för privatfotografering av porträtt, djur och familj.

Du får en till två timmars fotografering med mig. Vi väljer ut en plats antingen ute i naturen, det du föredrar. Har även studio april-november här på Nolsa creo.

När fotograferingen är klar lägger jag in alla bilder i datorn och gör back-up på dem. Jag gör en lättare redigering och lägger ut bilderna i ett webbgalleri med kod som jag mailar till dig. Där kan du välja ut de du vill köpa.

När du valt ut, gör jag en finredigering, förstärker känslan i bilden för att sen få dem levererade efter ditt önskemål.

All fotografering kostar 1000 kr ink.moms/gång, sen väljer du till de produkter du önskar. I fotograferingen ingår min planering, kreativitet, min utrustning, själva fotograferingstillfället, mitt glada humör, backup på bilderna och urval för dig att välja. Det ingår även körtid inom 3 mils radie från Skällinge, där efter tillkommer körersättning 65 kr/mil.

Produkter att beställa (alla priser är ink. moms)

Digitalabilder färg/svart-vit högupplösta, finredigerade:

1 st 850 kr
5 st 2640 kr
10 st 3050 kr
20 st 4050 kr

Utskrift på matt fotopapper

9 x 12, 120 kr /bild 
13 x 18, 270 kr/bild
24 x 30, 590 kr/bild
30 x 40, 810 kr/bild

Fotobok med snygg layout och tanke bakom bildplaceringen

20 sidor 200 x 200, matt tjockt papper 3100 kr
Extra album till t.ex. föräldrar 1500 kr/fotobok

Bra att veta

I och med GDPR så godkänner du vid bokning att jag får förvara de bilder jag tar på min dator och ha backupper upp till 5 år samt att jag har rätt att använda de bilderna i min marknadsföring/utställning. Jag måste göra backup om det skulle hända något med bilderna så det är för din skull. Gällande bilder i marknadsföringen är för min skull så jag kan glädja och inspirera andra att ha mig som fotograf. I annat fall så är det efter överrenskommelse.

Jag innehar F-skatt, vilket innebär att jag betalar skatt, moms och sociala avgifter, vilket ingår i priset. Efter fototillfället mailas faktura på valda produkter. 

Välkommen att boka din fotografering