Hästfotograf

Jag fotograferar gärna djur då jag har en stor passion för dem. Jag är van vid att handskas med katter, hundar och hästar.

En fyrbent vän

Ett av mina favoritdjur är hästen. Jag älskar att få fotografera hästar och använder mig också mycket av dem i min konst.

En fotografering med dig och din häst blir en fin present och minne till dig. Du får en alldeles egen mysstund med din vän. Jag kommer gärna till dig men är flexibel och tar mig gärna till havet eller någon annan härlig plats. Tidigt morgonljus och kvällsljus är rekommenderat. Men tar även bilder i stallmiljö, med svart bakgrund i slutresultatet.

Troget sällskap

Varje dag på jobbet har jag sällskap av vår hund. Jag tycker om att fota honom, han har fått ställa upp allt ifrån tidiga mornar till sena kvällar. Bara för att fånga honom i ett fantastiskt ljus. Vill du också få vackra bilder som säger något? Vi träffas i en trygg miljö för din hund, jag tar bilder enskilt på hunden men även på samspelet mellan dig och din hund/hundar. Det finns även möjlighet att fota i studiomiljö.

Välkommen att boka en tid!

Se min portfolio